101 SUPHELi ADLiYEDE!

9.09.2016 09:18:02

Kayseri´de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ?Bylock´ kullanıcısı 66 öğretmen ve okul dernek yöneticisi 35 kişi hâkim karşısında.

Kayseri´de ?By lock´ kullanıcısı 66 öğretmen gözaltına alındı ve sorgularının ardından adliyeye çıkarıldı. Ayrıca kapatılan okul ve dernek yöneticisi 35 kişi işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında, Kayseri´de ?By lock´ kullanıcısı 66 öğretmen gözaltına alındı. 25´i kadın 66 öğretmen ?By lock´ kullanıcısı oldukları gerekçesi ile gözaltına alındı. Öğretmenler, sağlık kontrollerinin ardından, sorguları yapılmak üzere Adliye´ye götürüldü.
Kayseri´de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 35 okul ve dernek yöneticisi adliyeye çıkarıldı. 15 Temmuz´daki FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü´nce düzenlenen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan kapatılan okul ve dernek yöneticisi 35 kişi işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolüne getirildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde bulunan adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, adliyeye çıkarıldı.



Anahtar Kelimeler: SUPHELi ADLiYEDE