100 BİNLERİ BEKLİYORUZ

100 BİNLERİ BEKLİYORUZ

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden bugün yapılacak olan mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yüz binleri buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

   Adalet ve Kalkınma Partisi´nin 1 Kasım erken seçimleri kapsamında gerçekleştirilen miting çalışmalarında sıra Kayseri´ye geldi. Bugün saat 15.30´da başlayacak olan miting için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyük Kayseri Gazetesine Yaptığı özel açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun yapacağı mitingi duyurdu. Kayseri´de İl Başkanlığı yaptığı dönemlerde bu mitingin 5. olacağını ifade eden Özden, ?Bugün 15.30´da Başbakanımızı Cumhuriyet Meydanı´nda ağırlayacağız. Biz miting için hazırlıklarımızı yaptık. Başbakanımızı en iyi şekilde karşılamayı ve Kayserililerin de bu mitinge teveccüh göstereceğine inanıyoruz. İnşallah Cumhuriyet Meydanı´nda halkımızla birlikte Başbakanımızı karşılayacağız. Büyük Türkiye için büyük düşünen tek parti biziz. Bunu da bugüne kadar bütün seçimlerde kanıtladık. 1 Kasım´da da halkın teveccühüne mazhar olacağız? şeklinde konuştu.

    Miting için 10 gün önceden başlayan hazırlıkların bugün öğleden sonra tamamlanması bekleniyor. Billboardlara yerleştirilen ilanların yanı sıra dün Cumhuriyet Meydanı´nda bir binaya devasa boyutta miting afişi asıldı. Afişte Ahmet Davutoğlu´nun fotoğrafının yanında yazan ?Bu yol kardeşlik yolu, Tek sevdamız Türkiye, Rengimiz Anadolu, Tek sevdamız Türkiye, İlk günkü aşkla, Haydi Kayseri´ yazısı dikkat çekti. 2 gün önce ise miting etrafını çevrelemek, güvenliği sağlamak için kullanılacak olan polis emniyet bariyerleri Cumhuriyet Meydanı´nda yerini aldı.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: BİNLERİ BEKLİYORUZ