100 BİNLERİ BEKLİYORUZ

10.10.2015 10:41:47

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden bugün yapılacak olan mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yüz binleri buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

   Adalet ve Kalkınma Partisi´nin 1 Kasım erken seçimleri kapsamında gerçekleştirilen miting çalışmalarında sıra Kayseri´ye geldi. Bugün saat 15.30´da başlayacak olan miting için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyük Kayseri Gazetesine Yaptığı özel açıklamada Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun yapacağı mitingi duyurdu. Kayseri´de İl Başkanlığı yaptığı dönemlerde bu mitingin 5. olacağını ifade eden Özden, ?Bugün 15.30´da Başbakanımızı Cumhuriyet Meydanı´nda ağırlayacağız. Biz miting için hazırlıklarımızı yaptık. Başbakanımızı en iyi şekilde karşılamayı ve Kayserililerin de bu mitinge teveccüh göstereceğine inanıyoruz. İnşallah Cumhuriyet Meydanı´nda halkımızla birlikte Başbakanımızı karşılayacağız. Büyük Türkiye için büyük düşünen tek parti biziz. Bunu da bugüne kadar bütün seçimlerde kanıtladık. 1 Kasım´da da halkın teveccühüne mazhar olacağız? şeklinde konuştu.

    Miting için 10 gün önceden başlayan hazırlıkların bugün öğleden sonra tamamlanması bekleniyor. Billboardlara yerleştirilen ilanların yanı sıra dün Cumhuriyet Meydanı´nda bir binaya devasa boyutta miting afişi asıldı. Afişte Ahmet Davutoğlu´nun fotoğrafının yanında yazan ?Bu yol kardeşlik yolu, Tek sevdamız Türkiye, Rengimiz Anadolu, Tek sevdamız Türkiye, İlk günkü aşkla, Haydi Kayseri´ yazısı dikkat çekti. 2 gün önce ise miting etrafını çevrelemek, güvenliği sağlamak için kullanılacak olan polis emniyet bariyerleri Cumhuriyet Meydanı´nda yerini aldı.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: BİNLERİ BEKLİYORUZ