YAZIK KERE YAZIK SİZE

11.04.2016 10:17:29

Skor bir yere kadar kabul edilebilir ama maç sonu Zeki Yavru başta olmak üzere bazı oyuncuların Kayserili spor severlere yaptığı çirkin tavır ve davranışlar büyük bir tepki aldı

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´de galibiyeti unuttu. Sarı-Kırmızılı takım dünde kendi sahasında ikincisi yarısında adeta tel tel döküldüğü maçta Antalyaspor ile berabere kaldı. Bu sonuç ile birlikte temsilcimizin galibiyet hasreti 10 haftaya, gol hasreti ise 6 haftaya yükseldi. Maçın önüne geçen gelişme ise maçın son dakikaları ve bitiminden sonra tüm taraftarların takımı yuhalayarak protesto etmesiydi. Protestoda bulunan taraftara karşı Zeki Yavru´nun spor ahlakı ve terbiye sınırlarını aşan söylem ve hareketleri ise tepkileri daha da arttırdı. Hem Zeki Yavru, hemde Biseswar el-kol hareketleri ile taraftara hakaret etti. Zeki Yavru ise daha da ileri götürerek tartıştığı bazı taraftarları dövmek için Kayserili spor severlerin üzerine yürüdü. Bu çirkin durum Kayserispor´un içinde bulunduğu durumu özetler gibiydi. Bu sonuç ile 26 puana yükselen Kayserispor, küme düşme korkusunu iliklerine kadar hissetmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar, ligin 29. haftasında ise deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

 STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Alper Ulusoy **, Volkan Narinç **, Arkın Akgöl **

KAYSERİSPOR: Ahamada **, Berkan *, Mabiala **, Lopes **, Sinan ** (Ömer Bayram dk. 62 *), Mustafa **, Oğulcan **, Furkan * (Deniz dk. 72 **), Biseswar ? (Yakubu dk. 87 ?), Mijailoviç **, Zeki Yavru *

ANTALYASPOR: Fornezzi **, Zeki ** (Sakıp dk. 84 *), Eto´o **, Makoun **, İnkoom ***, Celustka **, Motta **, Oliviera **, Da Silva **, Ömer Şişmanoğlu * (Etame dk. 46 *), Oktay * (Serdar dk. 46 **)

SARI KARTLAR: Oğulcan, Mabiala (Kayserispor), Oktay, Serdar Özkan (Antalyaspor)

 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

 

5. dakikada, Silva´nın ceza sahasından şutunda top kaleci Ahamada´da kaldı.

19. dakikada, Zeki Yavru´nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Fornezzi topu direğin dibinden çeldi.

24. dakikada, Lopes´in pasında ceza sahasında topla buluşan Sinan´ın şutunda top yan ağlarda kaldı.

26. dakikada, Lopes´in pasında topla buluşan Biseswar´ın şutunu kaleci Fornezzi çeldi. Dönen topu Antalyaspor defansı uzaklaştırdı.

32. dakikada, Sinan´ın pasında topla buluşan Oğulcan´ın şutunda meşin yuvarlak direkten döndü. Daha sonra kaleci Fornezzi topu kontrol etti.

48. dakikada, Zeki Yavru´nun ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta top az farkla auta çıktı.

82. dakikada, Deniz, defansı çalımlayarak Antalyaspor ceza sahasına girdi. Ortasında Antalyaspor defansı topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda Antalyaspor defansı topu uzaklaştırdı.

83. dakikada, Biseswar´ın pasında Zeki Yavru topla buluşur buluşmaz orta açtı. Top Antalyaspor defansına çarparak kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda Antalyaspor defansı topu uzaklaştırdı.



Anahtar Kelimeler: YAZIK KERE YAZIK SİZE