WİLLİAM DE AMORİM KAYSERİSPOR´DA

3.01.2018 17:15:53

Kayserispor, Romanya´nınr Steau Bükreş takımında forma giyen Brezilyalı William Amorim ile kiralık olarak kadrosuna kattı


Süper Lig´in ilk yarısını 30 puanla noktalandırarak ligin ikinci yarısı için hedefini Avrupa Kupasına katılmak olarak belirleyen Kayserispor, kadrosuna yeni bir isim dana kattı. 4 Ocak 2018 Perşembe günü resmen başlayacak olan Ara transfer dönemi öncesinde Romanya´nınr Steau Bükreş takımında forma giyen Brezilyalı William Amorim ile söz kesildi. 

Teknik Direktör Marius Sumudica´nın eski öğrencisi olan William De Amorim ile yapılan bire bir görüşmenin ardından William yarın başlayacak olan Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

Anlaşıldı....

Devre arası tatiline giderken Kayserispor Başkanı Erol Bedir´e Amorin ismini veren teknik direktör Marius Sumudica, "Bonservis ile veya kiralık olarak alınsın" demişti. Başkan Erol Bedir ve kurmayları, yaptıkları görüşmeler neticesinde Brezilyalı kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmayı başardı.  Steau Bükreş ile Kayserispor´un anlmaşmaya varması üzerine Amorin, bir iki gün içerisinde Antalya´ya gelerek Kayserispor´un kampına dahil olacak. Amorim Antalya´da sağlık kontrolünden geçecek, imzayı atacak ve antrenmanlara başlayacak.


William Amorim kimdir?...

Kayserispor´un sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği Brezilyalı futbolcu William Amorin, Sao Paolo kentinde dünyaya geldi. Tam adı William Douglas de Amorim 15.12.1991 tarihinde dünyaya geldi. 3 sezon boyunca Romanya´nın Astra Ploiesti takımında oynayan Amorim, sonrasında 4 sezon Astra Giurgiu takımında oynadı. Son 2 sezondur Steau Bükreş takımında oynayan Amorim, bu sezon 12 maçta görev aldı ve 2 gol attı. Steau Bütreş forması ile 2 Şampiyonlar Ligi, 1 de UEFA Kupası maçında görev aldı.




Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR WİLLİAM AMORİM