Teknosa´dan Kayseri´ye yeni mağaza

21.06.2018 16:40:05

Kayseri Park AVM´ye yeni bir mağaza açarak Kayseri´deki mağaza sayısını 3´e çıkaran Teknosa, yeni mağazasında telekomdan küçük ev aletlerine, TV´lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürünü avantajlı fiyatlar ve geniş hizmet kapsamı ile tüketici

 Kayseri Park AVM´ye yeni bir mağaza açarak Kayseri´deki mağaza sayısını 3´e çıkaran Teknosa, yeni mağazasında telekomdan küçük ev aletlerine, TV´lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar pek çok ürünü avantajlı fiyatlar ve geniş hizmet kapsamı ile tüketicilerle buluşturacak. 
Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Orta Anadolu´nun en gözde alışveriş ve yaşam merkezlerinden Kayseri Park içindeki yeni mağazasında, teknoloji severler ile buluşuyor. Teknosa´nın toplam 812 metrekarelik alana sahip Kayseri´deki 3´üncü mağazası, telekomdan küçük ev aletlerine TV´lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü ile hizmet verecek. 
Açılışa özel seçili ürünlerde yüzde 50´ye varan indirim fırsatı 
Açılışa özel olarak, 21-24 Haziran tarihleri arasında Kayseri Park AVM Teknosa mağazasında geçerli kampanya kapsamında, seçili elektrikli süpürge, blender seti, çay makinesi gibi küçük ev aletlerinde yüzde 50´ye varan indirimler uygulanırken, kişisel bakım ürünleri, akıllı telefon ve TV´lerde de avantajlı fiyatlar sunuluyor. Ayrıca kampanya dahilinde, stoklarla sınırlı Brita Elemaris Cool Su Arıtmalı Beyaz Sürahi´ye 59 TL yerine 9 TL´ye, Inca IWM-121RM Buz Mavisi Mouse´a da sadece 1 TL´ye sahip olunabiliyor. 



Anahtar Kelimeler: Kayseri Teknosa yeni mağaza