TALAS´TA YAYA YOLU ATAĞI

8.07.2015 10:41:54

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe nüfusunun ana yoğunluğunu oluşturan Mevlana, Bahçelievler ve Yenidoğan mahallelerinde yaya yolu yenileme ve düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2015 yılı için ilçe genelinde ihale yapmayı planladıkları 34 bin 500 metrekare kilitli ve beton parkenin sezonun başlamasıyla yaklaşık 9 bin 200 metrekaresini tamamladıklarını söyledi.

Başkan Palancıoğlu, 13 bin metre planlanan bazalt döşeme işinin de yaklaşık 4 bin 800 metresinin bittiğini belirterek, şunları söyledi: "İlçemiz genelinde bu yıl ihaleye çıkmayı planladığımız bazalt döşeme ile kilitli ve beton parke işlerimize hızla başladık. Sezonun açılmasından şuana kadar geçen zaman diliminde işlerin neredeyse yarısına geldik. Çalışmalarımız nüfusu yoğun olan Mevlana, Yenidoğan ve Bahçelievler mahallelerimizde aralıksız sürüyor. Çünkü buralardaki işleri biran önce tamamladığımızda daha fazla vatandaşımız yararlanacak. Bunların haricinde diğer mahallelerimizdeki kilitli parke ve bazalt döşeme ihtiyaçlarını da ana çalışmalar tamamlanınca yapmaya devam edeceğiz."

Başkan Palancıoğlu, çalışmalarla Talas´ın yenilendiğini ve yeni bölgelere yaya yolunun açıldığına dikkat çekerek, "Bütün gücümüzle her yıl nüfusu Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyen Talas´ın alt yapısını günün gereklerine uygun olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: TALAS YAYA YOLU ATAĞI