ŞEHİT BURHAN KAPLAN GÖNÜLLÜ OLARAK ÖZEL KUVVETLERE GEÇMİŞ

26.02.2016 09:39:31

Diyarbakır´daki operasyonda ağır yaralanan ve hastanede şehit düşen 31 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Burhan Kaplan´ın Hava Kuvvetlerinde görevli olduğu ancak gönüllü olarak Özel Kuvvetlere geçtiği öğrenildi.


Baba Aytüner ve anne Hacı Kadın´ın 3 çocuğundan biri olan 31 yaşındaki Burhan Kaplan´ın daha önce Hava Kuvvetlerinde görevli olduğu ve gönüllü olarak Özel Kuvvetlere geçtiği öğrenildi. Asıl görev yerinin Ankara olduğu bildirilen Burhan Kaplan´ın geçici olarak Diyarbakır´daki operasyonda görevlendirildiği kaydedildi.

Acı Haber Baba Evine Ulaştı

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, şehit düşen Astsubay Burhan Kaplan´ın baba evine acı haber ulaştı.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonda terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonrasında şehit düşen Astsubay Burhan Kaplan´ın Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas Mahallesi´ndeki baba evine acı haber ulaştı. Acı haber sonrasında aile fenalık geçirirken, vatandaşlar da Kaplan ailesine taziyeye koştu. Burhan Kaplan´ın baba evinin önünde çok sayıda vatandaş toplanırken, Kur´an-ı Kerim okunarak dua edildi.