?Partimin kararına saygılıyım?

22.09.2015 10:19:09

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Kemal Tekden, açıklanan listede adının yer almaması ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yayımladı.

 

 

7 Haziran seçimlerinden sonra 25. Dönem için parti teşkilatımın takdiri ve siz kıymetli hemşerilerimin teveccühü ile AK Parti Milletvekili olarak çalıştım ve hâlen çalışmakta olduğunu ifade eden Tekden, ? Bu zaman zarfında özelde şehrimin ve hemşerilerimin; genelde ise ülkemin ve vatandaşlarımın meseleleriyle yakından ilgilendim. İslam ahlakı ve Türk töresi ışığında inandığım ve sahip olduğum değerler uğruna Hak yoldan ayrılmadan, her zaman olduğu gibi, davamın peşinden koştum.

Bilindiği gibi siyasî partiler 1 Kasım seçimleri için aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu´na teslim etmiştir. Ömrünü bu necip milletin âlî menfaatleri ve meselelerine adamış biri olarak parti teşkilatımın bu kararına son derece saygılıyım. Yayınlanan yeni listelerin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim? dedi.

 

Öncelikli olan fert değil, cemiyettir diyen Tekden açıklamasını şu şekilde sürdürdü: ?Öncelikli olan davadır. Bizim için önemli olan makam mevki değil, bu davaya hizmettir. Bu yüzden Büyük Türkiye yolunda hiç durmadan, bıkmadan ve yılmadan gayret gösteren AK Parti teşkilatıma, milletime, ülkeme ve davama hizmet etmeye devam edeceğim. Bütün bunların yanında devletimizin selameti, milletimizin huzuru ve çocuklarımızın istikbali için AK Parti´nin tek başına iktidarı çok mühimdir. Allah´ın izniyle bunun gerçekleşeceğine olan inancım da tamdır.?