ÖNCE MEYSU SONRA HACILAR

25.09.2017 14:43:43

Yeni sezonun açılış maçında Meysuspor ile Hacılar Erciyesspor 1-1 berabere kaldı. Meysuspor kaçtı, Hacılar Erciyesspor yakaladı. Nefes geçen maçta kazanan çıkmadı.

STAT: Sümer Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Ramazan Haymana ** Erkan Kırçıl ** Muhammed Boylu **

SAHA KOMİSERİ: Mehmet Tokgönül

KAYSERİ MEYSUSPOR: Baykal Altay ** Yasin Burak Deniz ** Savaş Özdemir *** Abdullah Can Tek ** Mehmet Özdoğan ** Taha Alban *** (Dk.55 Emin Can Aksoy **) Oğulcan Erbek ** (Dk.70 Ömer Toyoğlu *) Kubilay Babacan ** (Dk.78 Mustafa Aydın *) Kerem Yıldırım *** Bayram Vatansever ** Ahmet Kandemir **

HACILAR ERCİYESSPOR: Barış Aksu *** Hami  Özgül * Çağatay Halitoğlu * (Dk.60 Mikail  Kafa *) Hasan Özçelik ** Ali Yılmaz * Hüsamettin Sünger *** Abdurrahim Çopur * Enes Çavuş ** Oktay Şahin * (Dk.67 Mehmeh Akbulut *) Erten Doğan * Seyit Nerkiz * (Dk.70 Serkan Gök *) 

GOLLER: Dk.16 Taha Alban (Kayseri Meysuspor) Dk.90+4 Hüsamettin Sünger (Hacılar Erciyesspor)

KAÇAN PENALTI: Dk.88 Ali Yılmaz (Hacılar Erciyesspor)

Süper Amatör Küme´nin açılış maçında Kayseri Meysuspor ile Hacılar Erciyesspor Sümer Stadı 1 Nolu Sahada karşı karşıya geldi. 90.dakikada 1-1 tamamlandı.

Ligin ilk maçı ve açılış maçı olmasına rağmen iki takımda atak bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 16.dakikasında Kayseri Meysuspor Taha Alban´ın şık golü ile 1-0 öne geçerken, golden sonra Hacılar Erciyesspor dengeyi kursa da aradığı golü bulamadı. İlk yarı Kayseri Meysuspor´un  1-0´lık üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıda her iki takımda atak futbolunu devam ettirdi. Özellikle Kayseri Meysuspor Bayram Vatansever, Emin Can Aksoy gibi önemli isimlerin ayağından net gol pozisyonlarından yararlanamadı.  88.dakikada Hacılar Erciyesspor takım kaptanı Ali Yılmaz penaltı atışından yararlanamadı. Uzatma dakikalarında Meysuspor Ahmet Kandemir ile öyle bir gol kaçırdı. Ahmet Kandemir´in kaçırdığı gol sonrası Kayseri Meysuspor 90+4.dakikasında kalesinde golü gördü ve skora denge geldi. 90+4.dakikasında sol çaprazdan sert bir vuruş yapan Hüsamettin Sünger topu kaleci Baykal´ı mağlup ederek skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Süper Amatör Küme´nin açılış maçında iki takımda sahadan 1´er puanla ayrıldı.

(Haber-Fotolar: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ÖNCE MEYSU SONRA HACILAR