Malatyaspor Kayserispor maçına Mete Kalkavan

1.02.2019 11:46:22

Spor Toto Süper Lig´in 20. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçını Mete Kalkavan´ın yönetmesine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Süper Ligin 20. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belirlendi. TFF´nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Cumartesi günü Malatya´da oynanacak Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor maçını İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Mete Kalkavan´ın yöneteceği açıklandı. 
Mete Kalkavan ilk kez iki takım arasındaki bir maçta düdük çalacak. Bu maçta Mete Kalkavan´ın yardımcılıklarını Süleyman Özay, Candaş Elbil yapacak. Maçın 4.hakemi Emre Malok olarak belirlendi. 
Mete Kalkavan, bugüne kadar İstikbal Mobilya Kayserispor´un 16 maçına çıktı. Bu maçlarda Kayserispor 4 galibiyet 4 beraberlik elde ederken 8 kez de mağlup oldu. Mete Kalkavan bu sezon İstikbal Mobilya Kayserispor´un deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Bursaspor maçında düdük çalmıştı. 
Mete Kalkavan 6 kez de Malatya ekibinin maçını yönetti. Bu maçlarda Yeni Malatyaspor 4 kez kazandı 2 kez de mağlup oldu. Mete Kalkavan bu sezon Yeni Malatyaspor´un 2-0 kazandığı Antalyaspor maçını yönetmişti.