KTO Ticaret Akademisi Çalışmaları Hızlandı

22.03.2018 09:57:20

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, hazırlık çalışmaları devam eden KTO Ticaret Akademisi kurulması projesine ilişkin açıklama yaptı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, hazırlık çalışmaları devam eden KTO Ticaret Akademisi kurulması projesine ilişkin açıklama yaptı. 
Başkan Hiçyılmaz, ?Ticaretin merkezi olan Kayserimizde, tüccarlarımızın, sanayicilerimizin ve girişimcilerimizin en çok sıkıntı çektiği ara eleman sorununu çözmek için önemli adımlar atıyoruz? dedi. 
KTO Ticaret Akademisi kurulması için hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Başkan Hiçyılmaz, ?Odamız üyesi firmaların çalışanlarının ve yöneticilerinin bilinç düzeylerinin artmasını sağlayacak ve işlerini aksatmadan uygun zamanlarda katılabilecekleri eğitimlerin yapılmasına ilişkin, Odamız bünyesinde Ticaret Akademisi kurulması çalışmaları başlatılmıştır. Ticaret Akademisi çalışması öncelikle tüm üyelerimizin; pazardaki rekabet güçlerini artıracak, dış pazarlara açılmalarını hızlandıracak, yaptıkları işlerde daha bilinçli olmalarını sağlayacak ve profesyonel çalışmaların nasıl yapılacağını öğrenebilecekleri bir sistemi içinde bulunduracaktır? diye konuştu. 
Üyelerin ihtiyaç duydukları eğitim konularının belirlenmeye başladığını aktaran ve bunların öncelikli olanları üzerinde detaylı çalışmaların yapıldığına değinen Hiçyılmaz, ?Bu doğrultuda eğitim planları hazırlıklarına hız verilmiştir. Sonraki aşamalarda ise üyelerin gelişmelerine, bilim ve teknolojik değişimlere uyum sağlamalarına yönelik eğitim, konferans, kongre ve seminerlerin gerçekleştirilmesi için çaba sarf edilecektir? ifadelerini kullandı.