Kocasinanlı muhtarlar şanlı ecdatla buluşuyor

9.07.2018 12:26:28

´Asım´ın Nesli Ecdadının Peşinde´ projesi kapsamında başarılı öğrencileri Çanakkale´ye götüren Kocasinan Belediyesi, bu sefer de ilçede bulunan mahalle muhtarlarını Çanakkale´ye uğurladı.

´Asım´ın Nesli Ecdadının Peşinde´ projesi kapsamında başarılı öğrencileri Çanakkale´ye götüren Kocasinan Belediyesi, bu sefer de ilçede bulunan mahalle muhtarlarını Çanakkale´ye uğurladı. İstiklal destanının yazıldığı Çanakkale´ye gidecek olmanın mutluluğunu yaşayan mahalle muhtarları, böyle anlamlı ve güzel bir projeden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti. 
Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Çanakkale´ye giden öğrencilerin ardından, bu sefer ilçede bulunan mahalle muhtarları için Çanakkale gezisi düzenlendi. İstiklal destanının yazıldığı Çanakkale´yi daha yakından tanıma fırsatı bulacak olan mahalle muhtarları için belediye hizmet binası önünde uğurlama töreni gerçekleştirildi. 
Gezi ile ilgili düşüncelerini paylaşan mahalle muhtarları,? Çanakkale´ye gittiğimiz için çok mutluyuz. Bağımsızlık destanının yazıldığı Çanakkale´yi daha yakından tanıma fırsatı bulacağız. Bizlere böyle bir imkanı tanıdığı için başta Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz? diye konuştu. 
Çanakkale´ye gidecek olmanın heyecanını yaşayan mahalle muhtarları, aileleri ile vedalaştıktan sonra yola çıktı.