Kayserispor Alanya´da 3 puan hesabında

23.11.2018 10:35:24

Yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig´in 13. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor´a konuk olacak Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı. Bugün özel uçakla Alanya´ya giderek kampa girecek Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırıp moral bulmak ve ligde çıkışa geçmek istiyor. 
Kayserispor Sportif Direktörü Erdem Kemaloğlu, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, Alanya´dan mutlu döneceklerine inandıklarını söyledi. Kemaloğlu, "Bir çok eksiğimize rağmen çok iyi hazırlandık. Sahada müadele edecek olan futbolcularımız ellerinden geleni yapıp 3 puanı alacaklardır. Buna inanıyoruz ve bunu istiyoruz" dedi. 

/resimler/2018-11/23/1036528535735.jpg

Muhtemel 11 
Çalışmalarını tamamlayarak Alanya´ya bugün özel uçakla geçecek olan sarı kırmızılı takımın yarın sahaya çıkacağı 11´i de büyük oranda belli oldu. Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 4-5-1 sistemi ile takımını sahaya sürecek. Kayserispor´da Lung, Levent Gülen, Kucher, Cristian Sapunaru, Atila Turan, Rajko Rotman, Şamil Çinaz, Tjaronn Chery, Bernard Mensah, Bilal Başacıkoğlu ve Umut Bulut´un oynaması bekleniyor. 

Kimler yok 
Kayserispor´da sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Hasan Hüseyin Acar, Deniz Türüç, Artem Kravets, kadro dışı olan Kana Biyik ve kırmızı kart cezalısı Tiago Lopes kadroda yer alamayacak.