Kayseri OBM´de Değerlendirme Toplantısı

2.05.2019 17:00:40

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, 2019 yılında Bölge Müdürlüğüne verilen programları ve gerçekleşmelerini değerlendirmek üzere 28-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Yozgat İli, Sorgun İlçesinde toplantı yapıldı.Değerlendirme toplantısına, Bölge Müdürü Adnan


Orman Genel Müdürlüğü tarafından, 2019 yılında Bölge Müdürlüğüne verilen programları ve gerçekleşmelerini değerlendirmek üzere 28-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Yozgat İli, Sorgun İlçesinde toplantı yapıldı.Değerlendirme toplantısına, Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı. 
Değerlendirme toplantısı, Bölge Müdürü Adnan Diltemiz´in açılış konuşması ile başladı. Toplantıda; Fidanlık ve İşletme Müdürleri 2019 yılı program ve gerçekleşme durumunu, devam eden üretim, stok (rampa, son depo) ve tahsisli satışların durumunu (tel direk ve lif-yonga tahsisleri) anlatacak şekilde sunumlar yapıldı. Sunular yapılırken Şube Müdürleri de kendi konuları ile ilgili değerlendirmeler de bulundu. 
Toplantı, Bölge Müdürü Adnan Diltemiz´in, 2019 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi konusundaki tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.