KAYMOS´ta ibra Sabuncu´dan yana

14.02.2018 09:33:53

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği, 17 Şubat´ta genel kurul yapacak. İbre şuan Başkanlığa aday olan Tuncay Sabuncu´dan yana gösteriyor.

 

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği, 17 Şubat´ta genel kurul yapacak. İbre şuan Başkanlığa aday olan Tuncay Sabuncu´dan yana gösteriyor.

Seçimlere 4 gün kala Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği´nde seçim yarışı hızlandı. Tuncay Sabuncu´nun da aday olduğu seçimde heyecanlı bekleyiş başladı. Şuana kadar yaptığı ziyaretlerle üyelerin tam desteğini alan Sabuncu, sektörün sıkıntılarını çözmek için aday olduğunu söyledi.

Kayseri´nin mobilya konusunda geri kaldığını ifade eden Tuncay Sabuncu, ?KAYMOS, daha etkin hale getirilmelidir. Kayseri mobilyası daha iyi tanıtılmak gerekli. Şu an derneğin STK´larla, yerel yönetimlerle iletişimi iyi değil. Üyelerimizle bir araya gelip, yaşanan sorunlara ortak çözüm bulmayı hedefliyoruz.  Mevcut yönetim fuar konusunda da başarılı değil. Son ana kadar Kayseri fuarına katılacağız dendi ve son anda vazgeçildi. Hal böyle olurken iyi gelişmelerde yaşanıyor. Tasarım merkezini OSB´ye kazandıran Başkan Tahir Nursaçan ve ekibine teşekkür ediyorum ?dedi.

Mevcut Başkan Yakup Deveci ile Tuncay Sabuncu´nun listesi Cumartesi günü yapılacak olan seçimde yarışacak.

Projeler

Sabuncu, projeler ile ilgili şöyle konuştu.

?Şu anki Organize´de ki algı, Kayseriler İnegöllülerin koltuk değneği şeklinde. Biz bu durumdan Kayseri Mobilyası´nı kurtarmak istiyoruz. Kayseri mobilya üretiminde lider ama ne yazık ki bu alanda söz sahibi değil. Kayseri sadece birbirini taklit eden, modelleri kopyalamaya çalışan, en ucuz mal yaparak satan bir pazar haline gelmeye başladı. Biz bu konuda iddialıyız. Üniversiteden görüştüğümüz arkadaşlarımızla projeler hazırladık, seçilirsek projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu projelerimizle birlikte kopya mallar yerine nitelikli ürünler üretilecek. Kayseri nitelikli mal üreten ve satan bir konumda olacak? şeklinde konuştu. (Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: KAYMOS ibra Sabuncu yana