"KARŞILIKLI İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMELİYİZ"

6.04.2016 09:34:55

Bosna-Hersek´in başkenti Saraybosna´ya bağlı Hadzici Belediyesi´nin Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Başkan Çelik, kardeş ülkelerle gerek yerel yönetimler gerekse ticari anlamda işbirliğine


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyarete Hacılar Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak üzere Kayseri´ye gelen Hadzici Belediye Başkanı Hamdo Ejobovic, eşi Samira Ejubovic ve Hadzici Belediyesi Meclis üyeleri ile Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici katıldı.
Konuklarına Kayseri hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Çelik, dost ve kardeş belediyelerle her zaman işbirliği içinde olduklarını söyledi. Kayseri´nin Mostar ile kardeş şehir olduğunu ve birlikte önemli kültürel çalışmalar yaptıklarını da hatırlatan Başkan Çelik, gerek yerel yönetimler anlamında gerekse ticari işbirliğine her zaman açık olduklarını kaydetti.
Konuk Belediye Başkanı Hamdo Ejobovic de ziyaretinde Başkan Mustafa Çelik´e Kayseri´nin şehitleri için başsağlığı diledi ve üzüntülerini dile getirdi. Hadzici´nden ve Bosna´dan selam getirdiğini de belirten Ejobovic, kardeş belediyeler arasındaki ilişkileri geliştirmeyi çok istediklerini kaydetti.
Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeler takdim edildi.