Kamçı ve Çelik Meydan Döner´i ziyaret etti

9.11.2017 15:13:46

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik, daha sonra Vali Süleyman Kamçı ile Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda hizmet vermeye başlayan Meydan Döner´i zi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik, daha sonra Vali Süleyman Kamçı ile Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda hizmet vermeye başlayan Meydan Döner´i ziyaret etti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımlarla ilgili birtakım incelemelerde bulunurken Cumhuriyet Meydanı´nda bir süre vatandaşlarla görüştü. Başkan Çelik, banklarda oturan vatandaşların yanına giderek bir süre sohbet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Meydan Döner´e geçti. Vali Kamçı ve Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nin iştiraklerinden olan KAYTUR´un kısa süre önce açtığı Meydan Döner´de vatandaşlarla ve çalışanlarla görüştü.