İldem´de Başkan Çelik´e teşekkür kahvesi

31.10.2018 13:22:35

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem´de yapılan asfalt çalışmalarını balkonlarından takip eden Karadurdu ailesi tarafından kahve daveti aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem´de yapılan asfalt çalışmalarını balkonlarından takip eden Karadurdu ailesi tarafından kahve daveti aldı. Çalışmalarla ilgili incelemelerinin ardından Karadurdu ailesine misafir olan Başkan Çelik, ailenin en küçük ferdi olan 2 yaşındaki Mete ile yakından ilgilendi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in İldem´deki asfalt çalışmalarıyla ilgili incelemeleri sırasında, Alcan Beyoğlu Konağı Apartmanı´ndaki balkonlarında bulunan Karadurdu ailesi Başkan´ı evlerine davet etti. Nilüfer ve Metin Karadurdu çiftinin davetini kırmayan Başkan Çelik, incelemelerinin ardından aileye misafir oldu. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Nilüfer ve Metin Karadurdu´nun 2 yaşındaki çocukları Mete ile yakından ilgilendi. Büyükşehir Belediyesi´nin mikrofonunu elinden bırakmayan Mete´nin geleceğin gazetecisi olacağını belirten Başkan Çelik, bir şeyler söylemek isteyen Mete´nin adeta tercümanı oldu ve ?Mete ?gelecekte büyük işler yapacağım´ demek istiyor? ifadelerini kullandı. 
Başkan Çelik, Metin Karadurdu ile birlikte evin balkonundan asfalt çalışmalarını da takip etti. Metin ve Nilüfer Karadurdu kahve ikram ettikleri Başkan Çelik´e yapılan yatırımlar nedeniyle teşekkürlerini belirttiler. Başkan Çelik de ?Hemşehrilerimizin memnuniyetlerini görmek bizleri mutlu ediyor? diye konuştu. 
Başkan Mustafa Çelik´in misafir olduğunu duyan Karadurdu ailesinin komşuları da daireye gelerek Başkan´a yatırım ve hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini ifade ettiler. Başkan Çelik de ?İldem D bölgesinin asfaltını bu yılki programa almıştık. İki gün içinde tamamlayacağız. Yol küçük gibi gözüküyor ama sadece burada 5 bin 500 ton asfalt kullanıyoruz. İldem´de başka bölgelerde de asfalt çalışmalarımız var. Bizleri memnuniyetinizi ifade etmek için kahve içmeye davet etmeniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Güle güle kullanın? dedi.