?´ GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR´´

29.06.2015 10:05:57

Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen gazi aileleri ve yakınlarının iftar yemeğine katıldı.

 

 

Şeker Gölü tesislerinde düzenlenen yemeğe,  Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden,  Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Ali, Demiral, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı,  gazi aileleri ve davetliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, dün şehit aileleriyle yapmış olduğumuz iftarı bugün gazilerimizle beraber yapma arzusunda idik ve az önce sizlerle beraber iftarımızı yaptık öncelikle ramazanınızın hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Yemek sonrası gazi ve ailelerinin masalarını tek tek dolaşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ?´gazilerimiz bizim baş tacımızdır´´ dedi. Tekden, ´´bugün gazilerimizle bir iftar yaptık,  çok mutlu olduk. Allah razı olsun.  Sayın Valimiz iftarı düzenlediler. Şeker fabrikamızda ön ayak oldu. Hem onlara hem derneğimize teşekkür ediyoruz.  Tabi gazilerimiz bu ülke için en önemli en kıymetli varlıkları olan canlarını feda etmek üzere mücadele ederek bu günlere geldiler ve biz onlara çok şey borçluyuz. Gazilerimiz bizim başımızın tacı. Şehitlerimize de buradan Allah´tan rahmet niyaz ediyoruz.  Onlarda hayatlarını verdiler ülke için.  Biz onlara vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Bu bakımdan gazilerimizde şehitlerimizde bizim için çok önemli. Onların değerini çocuklarımıza da anlatacağız. Onlardan Allah razı olsun. Bütün gazi ve şehit yakınlarımızın Ramazanları mübarek olsun´´. Dedi.