GALİBİYETTEN EMİNLER

16.11.2017 10:37:18

Kayserispor´un başarılı oyuncuları kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım ve Stephane Badji, Pazar günü oynayacakları Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtiler.

 

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da futbolcular Gençlerbirliği maçından çok umutlu. Kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım ve Stephane Badji Gençlerbirliği maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundular.

?Yıldırım: İyi gidişatımız var?

Başkent deplasmanından galibiyetle dönecekleri belirten tecrübeli ve başarılı kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, ? Sakatlığımın ardından iyileştim ve idmanlara başladım. Allah bir daha yaşatmasın. En büyük sakatlığımız bu olsun. Güzel bir gidişatımız var. Herşey yolunda. Bundan sonrada Allah´ın izniyle devam edecek. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Gerçekten çok önemli bir maç. Özellikle onlar için çok önemli bir maç onlarında ilk yarının gidişatı için son şandı diyebilirim. Çünkü içeride oynuyorlar. Sıkıntılı süreçlerden geçiyorlar? dedi.

?Badji: ?Zor bir maç bizi bekliyor?
Kendilerini çok zor bir maçın beklediğini belirten Stephane Badji ise, ?Haftaya iyi başladık. Antrenmanlarımız iyi başladı. Zor bir maç bizi bekliyor. Aşağıdaki takımlarla oynamak yukarıdakilerden daha zor. Çünkü az puandalar ve daha fazla puan için mücadele ediyorlar. Dikkatli olursak bu maçı alırız. Bu maçtan 3 puan alırsak puan durumunda kırılma olur. Biz yukarıda kalacağımıza inanıyoruz. Bu maç bizim için çok önemli? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: GALİBİYETTEN EMİNLER