EN ZOR DEPLASMAN

16.11.2017 10:35:03

Kayserispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçın hazırlıklarını günde tek yaptığı antrenmanla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılarda keyifler ve moraller yerinde.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da Gençlerbirliği mesaisi aralıksız devam ediyor. Ligin 12.haftasında Pazar günü 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı Gençlerbirliği maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Marius Sumudica nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kayserispor´da izinli olan Deniz Türüç ve milli takımda olan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligde iyi bir gidişatı bulunan temsilcimiz Kayserispor bu iyi gidişatını Başkenet´te devam ettirmekte kararlı. 19 puanla 4.sırada yer alan Sarı-Kırmızılılar ligin ilk yarısında kadar oynayacağı bir birinden zorlu maçlardan en iyi sonuçla ayrılmak istiyor.  Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olan Deniz Türüç forma giyemeyecek.

?Atila düz koşu yaptı?

Kayserispor´da gösterdiği başarılı performans ile A milli takıma davet edilen Atila Turan dün yapılan antrenmanda düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Romanya ve Arnavutluk ile oynanan özel karşılaşmalarda forma giyen ve oynadığı futbola dikkat çeken Atila Turan takıma katıldı. Arnavutluk maçı sonrası ilimize gelen genç oyuncu dün yapılan antrenmanda yardımcı antrenör eşliğinde düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

?Deniz Türüç izinli?

Kayserispor takım kaptanı Deniz Türüç´e teknik heyet ve yönetimden özel olarak izin verildi. Romanya ve Arnavutluk maçları için A Milli takıma davet edilen ancak hiç süre alamayan Deniz Türüç, Pazar günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçında cezası nedeniyle oynamayacak. Cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Deniz Türüç Hollanda´ya gitti. Hafta sonu Kayseri´ye gelerek çalışmalara başlayacak olan Deniz Türüç ailesi ile hasret gideriyor.

?Yolculuk Cumartesi?

Pazar günü Ankara´da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Kayserispor cumartesi günü karayolu ile ilimizden ayrılacak. Cumartesi günü sabah saat 11.00´de yapacağı antrenmanın ardından karayolu ile ilimizden ayrılacak olan Sarı-Kırmızılılar 4 saatlik yolculuğun ardından Ankara´ya ulaşacak. Temsilcimiz Başkent´te Point Hotelde konaklayacak.

 



Anahtar Kelimeler: DEPLASMAN