?DOLGİ´ RAMAZAN AKŞAMLARINA EĞLENCE KATIYOR

6.07.2015 15:43:32

Ramazan akşamlarının renkli karakteri Kayserigaz´ın maskotu Dolgi, Kayseri Park AVM´de başlatmış olduğu gösterilerine Meysu Outlet AVM´de devam ediyor.




Kayserigaz´ın başarılı sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu, Ramazan ayı şovlarını Meysu Outlet AVM´de sürdürdü. Geçen yıl ilk olarak Kayseri Park kampüs alanı dışında sahne alması kararlaştırılan Dolgi´nin, bu yıl ilk durağı Kayseri Park AVM olurken, bir sonraki sahnesini Meysu Outlet de aldı. İftar saatlerinden sonra sahnelenen Dolgi Çocuk Tiyatrosu, çok sayıdaki küçük yaş grubuna eğlenceli dakikalar yaşattı. Çocukları çevre konusunda bilinçlendirmek, yaşanabilir bir dünya için gerekli mesajları vermek ve aynı zamanda topluma karşı duyarlı bireyler oluşturmak adına sahnelere çıkan Dolgi, heyecanlı oyunları, hareketli dansları ile minik katılımcılarını eğlendirdi. Sergilenen oyunun ardından Dolgi Tiyatrosu´nun diğer serileri olan Dolgi hikaye kitabı, Dolgi Kids, Dolgi Boyama Kitabı ve Kayserigaz şapkaları çocuklara hediye olarak dağıtılırken, izleyicilerden gelen olumlu geri dönüşler de Kayserigaz´ı memnun etti.
Diğer yandan, Kayserigaz Kurumsal İletişim Birimi sorumlusu Özlem Acur, Dolgi Çocuk Tiyatrosu´nun 10-11 Temmuz tarihlerinde tekrar Kayseri Park AVM´de sahne alacağı duyurusunu yaptı.