Büyükşehir yeni bir rekora hazırlanıyor

24.04.2018 16:42:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´ndaki lale peyzajlı Türk Bayrağı rekoru gibi 29 Nisan´da yeni bir rekora imza atacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı´ndaki lale peyzajlı Türk Bayrağı rekoru gibi 29 Nisan´da yeni bir rekora imza atacaklarını söyledi. Başkan Çelik, yaklaşık 30 bin kişinin katılımıyla Keykubat Tepesi´nde ağaç dikme şöleni yapacaklarını ve boylu ağaçların dikilmesiyle Keykubat´ın bir anda yeşile bürüneceğini kaydetti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 29 Nisan Pazar günü geniş katılımlı bir şölenin yapılacağı Keykubat bölgesinde incelemelerde bulundu. Türkiye´nin en büyük yaşam parklarından birisi haline gelecek olan Keykubat´taki ağaçlandırma çalışmalarından bahseden Başkan Mustafa Çelik, 29 Nisan Pazar günü yapılacak şölene tüm Kayserilileri davet etti. 
Ağaç dikme şöleniyle fidanların haricinde 10 binden fazla boylu ağacı Keykubat´a dikeceklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, aynı anda dikimin başlayacağını ve bir anda Keykubat´ın yeşile bürüneceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, ağaç dikme şöleninde çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerin yapılacağını da kaydetti. 

Şehir Hastanesi karşısındaki binalar yükseliyor 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Tepesi´nde yaptığı incelemelerin ardından Şehir Hastanesi karşısındaki Büyükşehir Belediyesi´nin şantiye alanına geçerek yapılmakta olan iş yerlerinin son durumunu yerinde gördü. İnşaat alanını gezen Başkan Çelik, hızla yükselen inşaatlarla ilgili bilgiler aldı. 
(AG-AÖ-Y)