Boydak Kınadı!

10.10.2015 10:40:14

Digitürk´ün 7 televizyon kanalını yayın ağından kaldırmasına Bekir Boydak´tan tepki geldi. Boydak, Twitter hesabından 3 adet Digitürk aboneliğini iptal ettirdiğini söyledi.

 

   Digitürk, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı´nın ilettiği yazı sonrası, Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanallarını platformdan çıkardı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı´ndan yapılan son açıklamada, Gülen cemaatine yakınlığıyla kanalların terör örgütü emirlerini yaymak için kullanıldığı belirtildi.

   Digiturk´ün sansür kararı sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Özgür medyaya sansür kararı sonrası birçok kişi Twitter´da #SansürcüDİGİTÜRK hashtagi adı altında sert tepki gösterdi. Tepkilerden biri de Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak´tan geldi. Bekir Boydak attığı ilk tweette ?Çocuğumun izlediği Yumurcak TV´yi bile platformdan çıkaran Digitürk ü kınıyorum. Bugün ilk işim aboneliğimi iptal ettirmek? diyerek Digitürk´ü kınadığını vurguladı.

   Boydak daha sonra takipçilerine söz verdiği gibi Digitürk abdneliğini iptal ettirdiğini şu şekilde duyurdu: ?Uzun uğraşlar sonucu üç adet Digitürk aboneliğimi iptal etmeyi başardım, daha uygun fiyata D Smart abonesi oldum.?

   Bekir Boydak´ın Tweetlerini retweetleyen 300 küsür hesaptan biri de Yumurcak TV hesabı oldu.

   Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: Boydak Kınadı