BEBETO RECEP´TEN MESAJ VAR

17.01.2019 10:55:23

Kayserispor´un bir dönem formasını giyen attığı goller ile tarafın büyük sevgisini kazanan Bebeto lakaplı golcü oyuncu Recep Umut, şuanda Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor´da yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.

 

Kayserispor´da uzun dönemler forma giyen ve attığı goller ile dikkat çeken Recep Umut, Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor´da Cihat Arslan´ın ekibinde yardımcı teknik adam olarak görev yapıyor. 1994-95 sezonunda o zaman ki adı Kayserispor forması giyen Recep Umut,  1996-97 sezonunda oynadıktan sonra Osmanlıspor´a transfer oldu. Osmanlıspor´da 8-9 ay oynadıktan sonra 1998´de tekrar Kayserispor´a gelen Recep Umut,  ardından Zeytinburnuspor´a gitti.  Kayseri´de oynadığı dönemlerde taraftarın sevgisini kazanan ve Bebeto lakabı takılan Recep Umut, halen o dönemdeki lakabı ile tanıyan ve izleyenler tarafından biliniyor. Ayrıca Recep Umut, Kayserispor forması giydiği dönemlerde toplam 40 gol attı.

Kayseri deplasmanına her geldiğinde eski günlerini hatırladığını dile getiren Recep Umut, ? Kayseri benim için çok ayrı ve güzel bir şehri. Oynadığım dönemlerde hem taraftar tarafından hem de şehri tarafından sevildiğimi iyi biliyorum. Futbolculuk döneminde güzel günler geçirdiğim Kayseri´ye bu kez de Akhisarspor´da yardımcı antrenör olarak geldim. Kayseri´nin yeri bende her zaman ayrı ve hep böyle kalacaktır. Her geldiğimde Kayseri´ye eski günler gözümün önüne geliyor. Kayserispor´a bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Bizde Akhisarspor´un başarısı için mücadele ediyoruz? dedi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BEBETO RECEP MESAJ