Başkan Coşkun: "Cenabı Allah bizi korudu"

11.09.2018 11:28:04

Kayseri´de akşam üzeri katıldığı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı´ndan dönerken trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, "Bir sıkıntımız yok çok şükür, Cenabı Allah bizi korudu" ded

Kayseri´de akşam üzeri katıldığı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı´ndan dönerken trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, "Bir sıkıntımız yok çok şükür, Cenabı Allah bizi korudu" dedi. 
Akşam saatlerinde Kayseri - Felahiye karayolu üzerinde geçirdiği trafik kazası sonrası yaralanan Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun´un tedavisi kaldırıldığı hastanede devam ediyor. İHA muhabirine konuşan ve havanın yağışlı olmasından dolayı aracın kontrolden çıkarak birkaç takla attıklarını ifade eden Coşkun; "Bugün Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantımız vardı. Saat 16:30 civarlarında toplantımız bitti, ilçemize dönüyorduk. Felahiye´de yakın bir mesafede hava yağışlı olduğu için araba kontrolden çıktı, hakimiyeti kaybettik, arabayı kaydırdık. Birkaç takla attık ama Allah´a şükürler olsun bir sıkıntımız yok, Rabbime şükürler olsun iyiyiz" dedi. 
Sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Coşkun; "Allah razı olsun bakanımız, valimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın hepsi bizzat ziyaret ettiler. İlgilendiler, hepsinden Allah razı olsun. Bir sıkıntımız yok Allah´a çok şükür, Cenabı Allah bizi korudu" diye konuştu.