Tarih: 22.03.2018 11:57

Başkan Çolakbayrakdar´dan Regaip Kandili mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında ?Regaip Kandili´nin tüm İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini diliyorum? dedi. 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada; Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili´ni iyi değerlendirmek gerektiğine dikkat çekti. Yapılan ibadetlerin yanı sıra edilen duaların da büyük önem taşıdığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Üç ayların başlangıcını müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan bu mübarek günün; sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diliyorum. İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç ayların toplumumuzdaki iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Bu vesileyle dualarımızı; yalnız şahsımız için değil, kahraman Türk ordumuz başta olmak üzere ailemiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için etmeliyiz? ifadelerini kullandı. 
Başkan Çolakbayrakdar, Regaip Kandili´nin tüm İslam Dünyası´na ve insanlığa iyilik, barış ve hoşgörü getirmesine vesile olmasını dilerken sözlerini ?Gönüllerden süzülüp Arş´a yükselen dualarda buluşmak dileğiyle Mübarek Regaip kandilini ve Mübarek üç ayları tebrik ediyorum? şeklinde tamamladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —