Başkan Çolakbayrakdar´dan Berat Kandili Mesajı

19.04.2019 13:14:03

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Berat Kandili dolayısıyla bir açıklama yaparak ?Berat Kandili´nin tüm İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini diliyorum? dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, mesajında ?Rabbimizin ?Yok mu af dileyen, günahlarını bağışlayayım!´ dediği, rızıkların paylaştırıldığı ve her türlü hikmetli işlerin belirlendiği bu özel geceyi iyi değerlendirip, Ramazan´a ve hayatımızın geri kalan bölümüne elimizde Beratla girelim" ifadelerine yer verdi. 
Başkan Çolakbayrakdar, ?Rabbimiz, Berat Gecesi´nde sonsuz rahmet kapılarını açar. Bu gecenin hürmetine Rabbimizin emirlerini yerine getirip, yasaklarından korunmayı düstur edinmeli ve Peygamber Efendimize layık ümmet olmak için çalışmalıyız? diye konuştu. 
Başkan Çolakbayrakdar, Berat Kandili´nin İslam Dünyası´na ve tüm insanlığa iyilik, barış ve hoşgörü getirmesine vesile olmasını dilerken sözlerini ?Hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi´nin Berat Gecesi´ni tebrik eder, yüce Allah´tan sonsuz af ve güzelliklerle dolu başlangıçlara ulaştırmasını dilerim? şeklinde tamamladı.