ALAN YENİDEN BAŞKAN

19.01.2018 11:28:57

S.S. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 63. Olağan Genel Kurulunu büyük bir katılım ile Elit Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

 Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kuruluna yoğun bir ilgi vardı. Tüm esnaf oda başkanları ve esnafların katıldığı genekurulun birlik ve beraberlik içinde geçmesi dikkat çekti. Tek liste halinde girilen Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Alan ve yönetimi yeniden 3 yıllığına seçildi.

Esnaflara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Mustafa Alan yaptığı konuşmada, ?Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermiş olduğunuz göreve layık olacağız. Benim telefonum 7/24 açık. Esnafımız gece gündüz demeden bir sorunu, sıkıntısı olması halinde istediği zaman ulaşabilir. Elimizden geldiği kadar bize müracaat eden esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca hükümetimizin yeni çıkardığı kararlar doğrultusunda esnafımıza destek kredileri artırıldı.  Şartlarını yerine getiren esnaf bu kredilerden yararlanabilir. Gerçekleştirmiş olduğumuz Genel Kurulumuza göstermiş olduğumuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim? diye konuştu.

 

Yeni Oluşan Yönetim Kurulu

Asil-Mustafa Alan, Ali Ateş, Mehmet Ali Çevrim, Rıfat Alparslan, Orhan Batur

Yedekler- Ercan Efilti, Alaattin Kayabaşı, Kenan Aslan, Ahmet Alparslan, Ahmet Erkan

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ALAN YENİDEN BAŞKAN