Ak Parti´de Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

14.02.2018 08:54:14

AK Parti´de haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

AK Parti de haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca ve Kayseri Koordinatörü Fatih Erkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´te katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden; Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı Teşkilat Başkan yardımcımız Sayın HARUN Karaca ve Kayseri Koordinatörümüz Sayın Fatih Erkan ın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik´in katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bizler hep birlikte yaklaşık üç sene geçirdik. İyi ya da kötü günlerimiz oldu. Allah hepinizden razı olsun. Herkes gücü nispetinde vatan için memleket için elinden gelen her şeyi yaptı. Önümüzde kongremiz var. İnşallah 24 Şubatta Başbakanımızı karşılayacağız. Ayın 24 ünden sonra aramızda olacak arkadaşlarımız olduğu gibi bir müddet dinlenmek isteyen arkadaşlarımızda var. Ne olursa olsun bizim dostluğumuz ve kardeşliğimiz hep devam edecek dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise ?´huzurlu bir şekilde, uyumlu bir şekilde çalışan arkadaşlarımız ile çalışmak bizim için onurdu. Bizler verilen görevi layığı ile yapmaya gayret edenlerdeniz. Verilen görevi huzurla yapmak ve bizden sonra gelecek arkadaşlarsa huzurlu bir şekilde devretmek önemli. Çok şükür birlik, beraberlik ve huzur ile şehrimizi yönetiyoruz. Şehrimizdeki huzur, şehrimizdeki birliktelik dalga dalga her tarafa yansıdı. Bizde kimse ?´ben´´ demedi biz dedik. Teşkilattaki arkadaşlarımızda hiçbir beklentileri olmadan sırf Allah rızası için çalıştı. Hepinize teşekkür ediyorum haklarınızı helal edin. Bizim hakkımız yok ama varsa da helal olsun dedi.

Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alış verişi ile son buldu.