PREFABRİK EVLER DAHA KOLAY!

27.02.2015 10:30:22

,

Arsası olup, üzerine prefabrik bir ev kondurmak isteyenlerin sayısı çoğalıyor. 15 gün ile 45 gün arasında hazırlanıp, anahtar teslim hale getirilebilen prefabrik evler alıcılarına deprem güvenliği, yüksek ses ve ısı yalıtımı ile düşük maliyet avantajını sunuyor.
Büyük Kayseri olarak günümüzün en önemli sektörlerinden biri haline gelen prefabrik evleri sizin için araştırdık.
Görüşlerini aldığımız Kayseri'nin saygın firmalarından olan Özçamlar Ltd. Şti'nin sahibi Ziya Çam; Büyükşehirlerde özellikle deprem sonrası gündeme gelen prefabrik çelik yapılar, artık ülkemizde de büyük ilgi görüyor.
Her gün açıklanan konut projelerinin hiç biri kesenize hitap etmiyor ise, işte size fırsat. Müstakil yaşam hayali kuranların yoğun ilgi gösterdiği çelik villalar gün geçtikçe daha fazla rağbet görmeye başladı. Sağlamlığı kalitesi, hızlı kurulumu maliyetinin düşük olması bu konut tiplerini cazip kılıyor dedi.
Milyon dolarlık villaların benzerlerini yaptırmak istediğinizde cebinizden çıkacak para sizi çok şaşırtacak. İstediğiniz büyüklükte evinizi yaptırmanız mümkün, bu evlere sahip olabilmeniz için kendinize ait tapulu bir arsanızın olması gerekiyor.
Sizinde kendinize ait bir arsa veya araziniz varsa çok kısa süre içinde anahtar teslim olarak evinizde oturmaya başlayabilirsiniz.
Özçamlar bir çok modeli de müşterilerinin önüne seriyor. İki katlı, tek katlı, çiftlik evler, yalı baskılı evler, yazlık villalar gibi birçok çeşitte üretilebilen prefabrik evler, kişiye özel tasarımlarla bile hazırlanabiliyor. Prefabrik evler her türlü iklim şartına dayanıklı olarak üretilebiliyor.
Yapmış olduğumuz ARGE çalışmaları neticesinde Prefabrik evlerin büyüklükleri isteğe bağlı olarak dizayn edilebilimektedir. 40 metrekareden - 200 metrekareye kadar istenilen ebatta üretim yapılabiliyor. Fiyatları ise her bütçeye uygun. Standart modeller 17 bin lira ile 80 bin lira arasında değişiyor.
En önemlisi evler anahtar teslim bir şekilde sizlere sunuluyor. Arsanızı belirledikten sonra su basmanı tabir edilen alt beton atılıyor. Seçtiğiniz tek veya iki katlı ev üretimi yapıldıktan sonra bu su basmanı üzerine yaklaşık evin büyüklüğüne göre 5 ila 10 gün içerisinde montajı tamamlanıyor.
Standart olarak üretilen ürünler tercih edildiğinde : İç-dış betopan olup duvar arası yüksek yoğunlukta eps ile izole edilerek panel haline getirilmiş duvar imal edilmektedir. Dış duvar kalınlıkları standart olarak 10 cm iç duvar kalınlığı ise 6 cm'dir.
Lüks görünüm istendiğinde; bu yapılarda bina dış görünümler doğal taş veya ağaç görünümü ile çok şık bir görüntüye kavuşabilmektedir.
Donanım olarak lüks bir dairede olan tüm malzemeleri eksiksiz olarak kullanabildiğiniz çelik yapılar da, sağlamlığı ve istenilen modellerde uygulanabilir olması nedeniyle cazibesini giderek arttırıyor. (Haber: Durdu Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: