2. ALBÜMÜNÜ ÇIKARAN İMAMDAN TANITIM GECESİ

19.05.2016 09:48:50

Kayseri´nin Talas ilçesinde Anayurt Merkez Camii´nde imam hatip olarak görev yapan 37 yaşındaki Bünyamin Fındıkçı, çıkardığı 2. albümü için tanıtım gecesi düzenlendi.



Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu´nda düzenlenen tanıtım gecesi hakkında bilgi veren İmam Bünyamin Fındıkçı, "Bu geceyi yapmakta ki amacımız, 2 hafta önce çıkan yeni albümümüzü caminin dışarısına çıkarmak için düzenledik. Bu gece de, Kur´an-ı Kerim, şiirler, ilahiler, hocalarımızın konuşmaları ve ardından albümde yer alan ilahileri seslendireceğiz. Gelen dostlarımıza ve misafirlerimize sunacağız. Gece de ayrıca, albümümüze ismini veren eserimize çekilen klipimizi de ilk defa seyredeceğiz" ifadelerini kullandı.
Fınfıkçı, "Aldığım tepkiler olumlu. Bizim görevimiz sadece cami ve ev olmaması gerekiyor. Dışarıda ki inşaların özellikle gençliğin efendimiz Hz. Muhammed´i (SAV) bilmeye, İslami öğretileri kabullenip hayatında yaşamaya ve uygulamaya koyması gerekiyor. Aksi takdirde bunun hesabının çetin olacağını bildiğimiz için bu muhabbetle hayatımıza devam ediyoruz. Maksadımız dışarıda ki insanları da namazla ve Allah´ın emirleri ile tanıştırmak, iyiliği emretmek ve kötülükten sakındırmaktır" diye konuştu.